Situacija sa migrantima pod kontrolom: "Ako budu divljali, znamo kako ćemo postupiti!"

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

08.04.2020

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je situacija sa migrantima, odnosno u migrantskim centrima pod kontrolom, iako je bilo par incidenata, te istakao da Srbija o njima vodi računa, ali će postupati u skladu sa zakonima ukoliko bude bilo problema.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Aleksandar Vučić

Upitan za incident u Krnjači, kada je vojska pucala u vazduh, Vučić je preneo da je jedan migrant, uz viku, hteo da preskoči ogradu, a zatim se posle upozorenja vojske, pojavilo još njih koji su pravili galamu, nakon čega je vojska pucala u vazduh, nakon čega su migranti pobegli i vratili se nazad.

Dodao je da je problema bilo i u Obrenovcu, ali da se sve smirilo kada su reagovali SAJ i Žandarmerija.

- Gde budu pravili probleme, smirićemo ih odmah. Vodimo račuma o njima, čuvamo ih, hranimo, ponašamo se kao dobri domaćini, ali gde budu bezobrazni, znamo kako ćemo da postupamo, po zakonu ove zemlje - rekao je sinoć Vučić za RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
zoki

08.04.2020 06:40

To su ljudi SA RATISTA i narod se njih boji . KAKVI MIGRANTI ??? Oni NISU dobrodosli . VRACAJTE odakle su dosli ili vozite una zapad .

Lukas

08.04.2020 07:22

Naravno da ce se reagovati ako bilo sta pokusaju da urade , tu je policija koja to prati

Vidoje

08.04.2020 07:31

Naravno migranti kao i svi drugi koji krse Zakon, narusavaju red i mir propisno kazniti !!!Drzati ih pod nadzorom i kontrolom!

M Novosel

08.04.2020 07:42

Migranti su u ovom trenutku najmanji problem za nas. Oni moraju da poštuju zakonske propise Srbije, a oni koji to ne rade moraju da odgovaraju.