Prvaci dobili 3.000 školskih torbi

Autor: Tanjug

Vesti

11.10.2017

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pokrajinskoj vladi danas su predstavnicima 30 opština u Vojvodini uručeni poklon-kuponi za 3.000 školskih torbi za prvake, u vrednosti od preko deset miliona dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Đaci prvaci

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice Mihanj Njilaš rekao je da su u fokusu manje razvijene opštine, kao i uključivanje što više opština u kojima se obrazovanje odvija i na jezicima nacionalnih manjina, saopštila je Pokrajinska vlada.

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Zoran Milošević istakao je da je Pokrajinska vlada izdvojila i sredstva za obnavljanje škola u Vojvodini i podsetio da je u avgustu dodelila školske rančeve za 1.217 đaka od prvog do osmog razreda, koji pohađaju specijalne škole na teritoriji Vojvodine. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading