Ne zaboravite: Od večeras od 23 sata do 1 ujutro možete da prošetate ljubimca!

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2020

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u 13 časova stupila je na snagu nova mera Vlavde Srbije u suzbiljanju epidemije korona virusa, po kojoj je do ponedeljka u 5 ujutro zabranjen izlazak na ulicu, kao i zabrana okupljanja više od dve osobe.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

Od večeras vlasnici kućnih ljubimaca mogu da izvoditi svoje kućne ljubimce svakoga dana u periodu između 23 časa do 1 ujutru, i u nedelju od 8 do 10 časova ujutru.

Kućnog ljubimca može izvesti samo jedna osoba, u trajanju od 20 minuta i ne dalje od 200 metara od adrese prijavljenog prebivališta.


Od jutros je na snazi i mera po kojoj Građani stariji od 65 godina mogu da kupuju namirnice u prodavnicama subotom od 4 do 7 časova, a da zbog kupovine namirnica mogu da napuste svoje domove od 3 do 8 časova ujutru.

Krizni štab je odlučio da na sahranama u Republici Srbiji, u periodu trajanja vanrednog stanja, može biti najviše deset osoba koje moraju poštovati međusobnu razdaljinu od dva metra, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading