Mozzart pripremio više od 6.000 paketa za penzionere Srbije

Autor:

Vesti

04.04.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider industrije igara na sreću započeo veliku akciju za pomoć najstarijim sugrađanima. Paketi uskoro stižu u Niš, Novi Sad, Suboticu, Kikindu, Ćupriju, Čačak, Vajevo...

Kompanija Mozzart pokrenula je veliku akciju pomoći penzionerima za koje je pripremljeno više od 6.000 paketa, a koju će sprovesti u saradnji sao pštinama širom Srbije. Kako su najavili u Mozzartu, pomoć za sugrađanes tarije od 65 godina koji su najviše pogođeni izolacijom usled pandemije virusa korona, u narednih nedelju dana stiže za brojne gradove među kojima su Niš, Novi Sad, Sombor, Subotica, Kikinda, Ćuprija, Čačak, Vajevo, Kruševac...
RepublikaFoto: Promo foto
Volonteri pomažu penzionerima

Mozzart-ova društveno odgovorna akcija, samo jedna u nizu od početka pandemije, započela je na Voždovcu.

- Suprug I ja živimo sami I oboje imamo više od 65 godina. U ovom trenucima , pomoć nam je preko potrebna I lepo je kada znate da neko misli i brine o vama. Namirnice su pažljivo odabrane, kao da ste znali šta nam je napotrebnije.  Hvala našoj opštini Voždovaci kompanij I Mozzart što su nas se setili, kao I ljubaznim volonterima koji su doneli pakete – reč I su Dobrile Nikolić, profesorke engleskog jezika u penziji.

Prema rečima predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića, u proteklih deset dana ova beogradska Opština podelila je čak 20.000 paketa.

- Veliko hvala kompaniji Mozzart na zajedničkoj akciji, još jednom su pokazali koliko su zapravo odgovorni. Ovo je samo nastavak naše uspešne saradnje, koju smo intenzivirali u ovim kriznim vremenima jer se namuci poznaju prijatelji. Koristim priliku da pozovem i ostale uspešne privredne subjekte da se angažuju i pruže svoj doprinos kako bismo lakše i brže prevazišli teške trenutke -objasnio je Savić.

Foto: Promo foto

Kompanija Mozzart je već dokazala svoju lidersku poziciju, zauzimajući proaktivni pristup i kada je odgovornost i humanitarni rad u pitanju, te je u borbi protiv pandemije virusa COVID-19 dosad pomogla sa više od 400.000 evra, što pored pomoć i našim najstarijim sugrađanima uključuje kupovinu deset invazivnih respiratora i finansijku pomoć bolnicama širomSrbije u iznosi od 100.000 evra. Iz ovog privrednog giganta poručuju i da su posebno ponosni na sve svoje zaposlene koji su praktično od prvog dana vanrednog stanja u službi građana Srbije. Naime, umesto kladioničarskih listi, vozači kompanije Mozzart od prvog dana uvođenja vanrednog stanja razvoze – medicinsku opremu, dezinfikacione materijale, humanitarne pakete pomoći….

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner Andra

04.04.2020 10:18

A kada će paketi za Veliko Gradište?