Šef odborničke grupe SNS, Mirković: Boško je jedino ekspert za nasilje, prevare i budalaštine

Autor:

Vesti

02.04.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov verni sluga Boško Obradović, ne odustaje od svojih fantazmagorija, niti od ideje da se bez izbora dočepa vlasti. Za Đilasovce vlast i državna kasa su plen, to se i današnjim Boškovim saopštenjem još jednom potvrđuje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Narcisoidni Boško umislio da je veći stručnjak od eksperata koji nedeljama već vode borbu protiv epidemije, pa sebe danas preporučuje za tu ekspertsku vladu, samo što je iskustvo pokazalo da je Boško jedino ekspert za nasilje, prevare i budalaštine, da maltretira žene, pljačka Hilandar, dazastavom Srbije razvaljuje ulazna vrata Skupštine, da u salu unosi kamen i u istoj se ponaša kao lokalni kabadahija kada uđe u kafanu.

Pokušaj da se na silu podigne tenzija u društvu i izazove nestabilnost u ovako ozbiljnoj situaciji, dokaz su da Obradović nema ni gram "obraza" i morala što nam je i pre ovoga, toliko puta pokazao.

Na samom kraju, apelujem na Boška Obradovića da prestane da laže i da vrši samopromociju u nadi da će se dovoljno dodvoriti i preporučiti gazdi Đilasu, jer tome nije ni vreme ni mesto sada.

Boško, sada nisi ti važan, većživot Srbije i zdravlje svih građana, a kada sve ovo prođe, kandiduj se sa svojim šefom Đilasom, pa da se jednom za sva vremena uverite da vas niko neće i da je politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ono što građani žele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Damjan

02.04.2020 12:24

Sve je više ovakvih Boškovih budalaština kojima obmanjuje jadan narod, ali vremenom se pokazalo da njegove reči nemaju nikakvog smisla, pa samim tim imamo očigledne rezultate njegovog ,,rada" i njegove pozicije danas, pre par godina.

Mima

02.04.2020 12:34

Lepo mu je Mirković odgovorio.

Vojin

02.04.2020 13:09

Bosku nikada interes nisu bili gradjani Srbije,već samo lična korist!!

Dane

02.04.2020 14:57

@Vojin - Tako ce i da prodje na izborima. Narod ne prasta.