Dirljiva priča o ljubavi: Srbin i Marokanka se venčali usred epidemije!

Autor: D. PETROVIĆ

Vesti

30.03.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vreme pandemije koranvirusa i straha od bolesti romantična priča Đorđa (37) i Nađe Barać (29) dokaz je da ljubav pobeđuje sve, pa i epidemiju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đorđe i Nađa Barać

Početkom decembra prošle godine Srbinu iz Kraljeva za oko je zapala lepa Marokanka Nađa Zidan iz Agadira. Počeli su da se dopisuju na Fejsbuku, planula je ljubav i mladi par je odlučio da se venča. A onda je korona umešala prste.

- Od prvog trenutka smo shvatili da smo rođeni jedno za drugo i zaprosio sam je preko video-linka. Posle mnogobrojnih peripetija oko papira, vize i dozvole za venčanje, Nađa je u Srbiju stigla 8. marta, uoči zatvaranja granica i uvođenja vanrednog stanja. Uprkos svemu, odlučili smo da ne dozvolimo da korona pokvari naše planove i venčali smo se 27. marta u opštini Kraljevo - ispričao je za Srpski telegraf Đorđe.

Zbog epidemije su imali maske na licu, ali su njihove oči sijale ispunjene ljubavlju jer ipak je to bio njihov najlepši dan. Umesto venčanice i smokinga, odlučili su se za opuštenu garderobu, a nevesta je u rukama držala bidermajer.

Đorđe: Moja porodica je sjajno prihvatila Nađu

- Na venčanju su, osim nas dvoje, bili samo kumovi i prevodilac sa arapskog, kako bi Nađa sve razumela. Nismo se opterećivali garderobom, već smo se venčali u farmerkama, a ona je uzela moje prezime - rekao je Đorđe, koji radi kao montažer u lokalnoj TV stanici Kraljevo.

Čak ni to što ne govore istim jezicima nije bila prepreka. Naime, Nađa govori francuski i arapski, a Đorđe srpski i engleski. Ali ljubav ima svoj jezik.

I da dodamo, Đorđe naglašava da je njegova porodica sjajno prihvatila snaju Marokanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading