SNS PORUČILA ĐILASU: Prestanite sa politizacijom pandemije

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke apelovao je danas na Savez za Srbiju i jednog od lidera Dragana Ðilasa da prestanu sa, kako su naveli, politiziovanjem virusa korona i svih donetih mera.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

U saopštenju se navodi da “zlonamerne dezinfomacije” imaju za cilj strančarenje i prikupljanje jeftinih političkih poena, kao i dodvoravanje pojedincima neodgovornim izjavama.

Beogradski SNS podseća da je Vlada Srbije svojom odlukom obavezala sve koji su došli iz inostranstva na samoizolaciju, a za to je dovoljan usmeni nalog, rešenje sanitarnog inspektora nije neophodno.


Ističe se da su takve mere i odluke Vlade Srbije neophodne i spašavaju živote građana, a da je odgovorna vlast pokazala da povlašćenih nema i da će svako ko se ogluši o mere koje su propisane snositi sankcije.

Ranije je SzS zatražio da se iz pritvora pusti Jovana Popović koja je uhapšena jer je prekršila mere izolacije uz tvrdnje da je ona došla iz Crne Gore pre odluke vlade o merama izolacije i da tada u Crnoj Gori nije ni bilo virusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Dada77

28.03.2020 17:57

Covek je jeziv...

milan306

28.03.2020 18:01

Ma,treba ih sve pohapsiti.

Emilija

28.03.2020 18:18

Daj bre dragane mani se sada politickih pojena,bolje pomozi malo u ovoj muci sto nas je snadje.

Tanja

28.03.2020 18:21

Ako Djilas misli da se oko epidemije korona virusa izmisljaju price zasto onda nosi masku i rukavice, ne trebaju mu ako nije strasno