Pripadnici Vojske spasili život povređenom u saobraćajnoj nesreći

Autor: mod.gov.rs/

Vesti

27.03.2020

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Vojske Srbije iz Komande za razvoj Banatske brigade spasili su život muškarcu teško povređenom u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zrenjanin–Kikinda između mesta Melenci i Bašaid.

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Zatekli se u pravi čas - Pripadnik vojskje Srbije pruža pomoć

Major Predrag Mitrović i razvodnik Gabrijel Stan su bili na zadatku, kada su primetili da je vozač automobila iza njih izgubio kontrolu nad vozilom i nakon višestrukog prevrtanja sleteo s puta.

Munjevito su reagovali i iz smrskanog automobila izvukli čoveka u polusvesnom stanju, sa teškim povredama glave i grudnog koša, preduzeli mere da ne dođe do eksplozije zbog curenja goriva i povređenom ukazali prvu pomoć.

Major Mitrović je potom obavestio hitnu pomoć, policiju i suprugu povređenog, dao informacije policijskim službenicima o saobraćajnom udesu i u policijskoj upravi u Kikindi predao dokumenta povređenog.

Prema saznanjima pripadnika Vojske Srbije, povređenom muškarcu je medicinska pomoć pružena u opštoj bolnici u Kikindi, on se oseća dobro i otpušten je na kućno lečenje.

Pripadnici Vojske Srbije su u ovoj situaciji, kao i nebrojeno puta do sada, pokazali da su obučeni i spremni da pruže pomoć građanima kada god je to potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading