Poslednji putnik iz Beograda: Spakovao sam gaće i krenuo

Autor:

Vesti

20.03.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pustoš i tek poneko zabrinuto lice. Ne oseća se čak ni miris pljeskavica, ali ni ljute rakijice, na koji su navikli svi oni koji su do svojih domova stizali autobusima sa početne Beogradske autobuske stanice (BAS).

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Stefan Aksentijević

- Ne plašim se, idem za Kruševac, to jest ja se nadam da idem za Kruševac jer su mi javili da dođem ranije na stanicu. Autobus je trebalo da krene u 12.15, ali će morati da krene tačno u podne. Valjda stižem - priča za Srpski telegraf student Stefan Aksentijević (25), bukvalno poslednji putnik iz Beograda.

Nespremnog ga je, kaže, dočekala vest da se tačno u podne kompletno obustavlja međugradski autobuski i železnički prevoz u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Otišao kući: Stefan je bio u ovom autobusu

- Imao sam obaveze na fakultetu, nisam planirao da će odjednom da bude tako. Na brzinu sam spakovao gaće, nekoliko majica i laptop. Mislim, ne plašim se, ali nije mi svejedno - dodaje student.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading