Bujketova sramota! Važnija "Slagalica" od zdravlja nacije

Autor:

Vesti

20.03.2020

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova bruka Dragana Bujoševića. RTS, na čijem je čelu, u sredu predveče bukvalno je isekao obraćanje premijerke Ane Brnabić i stručnog tima za borbu protiv koronavirusa naciji da bi emitovao kviz "Slagalica".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Bujošević

Ovaj kviz, inače, mnogo puta je pomeran za pet, deset ili 15 minuta zbog daleko manje važnih događaja. Ali koga u javnom servisu briga za zdravlje naroda.

Prenos je prekinut tokom obraćanja dr Mijomira Pelemiša upravo dok je saopštavao najnovije podatke o toku epidemije, kapacitetima zdravstvenih ustanova i merama koje država preduzima.

Naše pravo očigledno nije da znamo sve, kao što kaže slogan RTS, iako su ovo dani kada su građani bukvalno gladni informacija, posebno s obzirom na to da mnogi, poput penzionera, uopšte ne izlaze iz kuća.

Na pitanja koja smo poslali na adresu RTS juče nismo dobili odgovore.

S druge strane, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović naglasio je da je bio zatečen:

- Protiv "Slagalice" nemam ništa, to je jedan od najgledanijih programa, ali između "Slagalice" i onog što ima da nam kaže premijerka Ana Brnabić sa medicinskim timom, mislim da je u ovom trenutku neuporedivo mnogo važniji javni interes građana Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading