SKANDALOZNA ODLUKA SBB USRED VANREDNOG STANJA: Isključili Studio B!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje elektronskih medija Comnet i Profesionalno udruženje novinara Srbije Prouns zaprepašćeni su odlukom kompanije Total TV u vlasništvu operatora digitalne i analogne kablovske televizije SBB da usred vanrednog stanja iz svoje ponude izbaci program televizije Studio B.

RepublikaFoto: e-stock/Dimitrije Gol Kevesić
Foto: Ilustracija

- Ova odluka kompanije SBB je višestruko štetna kako za domaću medijsku scenu, tako i za gledaoce, pre svega u Beogradu, koji se putem Studija B informišu već punih 50 godina. Studio B je medij od neprocenjivog značaja za stanovništvo svih beogradskih opština, koje mu ukazuje poverenje već pola veka - navodi se u saopštenju i dodaje:

-  Imajući u vidu ugled ove medijske kuće i značaj tačnog informisanja tokom brojnih teških situacija u prošlim decenijama, nejasna je odluka  kompanije Total TV  da od svih mnogobrojnih kanala, baš Studio b bude ukinut i ne bude deo njihove ponude.  Comnet i Prouns izražavaju nadu da će ova očigledna greška biti ispravljena, jer bismo u suprotnom mogli steći utisak da je potez kompanije  Total TV motivisan željom da se oslobodi konkurencije u vidu televizije, kojoj građani Beograda najviše veruju, posebno u vanrednim situacihama, kao što je ova ukojoj se trenutno nalazimo - zaključuje se.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dalibor

18.03.2020 20:30

Kako je izbacen kad sam ja danas gledao vas program?

venik

19.03.2020 07:45

imam li ja pravo da raskinem ugovor sa TOTALOM POSTO SU MI UKINULI PROGRAM STUDIO B?

Dragan

19.03.2020 11:07

Jednostrano su prekršili šta je ugovorom potpisano. Ugovor se može momentalno raskinuti zbog njihovog neispunjavanja obaveza u ugovoru.

Pedja 68

19.03.2020 14:05

Ništa ne gubim što je ukinut studiob,jer sem Vučića ništa drugo nema na toj televiziji. PS. Objavite komentare i onih koji imaju drugačije mišljenje.