Predsednik Vučić poslao ministra u izolaciju! U kući sam, ne izlazim, slušam lekare

Autor: kurir.rs, republika.rs

Vesti

17.03.2020

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Knežević, koji je imao limfom centralnog nervnog sistema, spada u visokorizičnu grupu u vreme epidemije. Ne izlazi iz stana u Zrenjaninu i sluša savete lekara

RepublikaFoto: Tanjug
U izolaciji - Goran Knežević

Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Srbije, koji je imao limfom centralnog nervnog sistema, kao visokorizična grupa u vreme epidemije koronovirusa nalazi se u samoizolaciji, u koju ga je, kako kaže, poslao predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Knežević kaže da je već četiri dana u samoizolaciji u stanu u Zrenjaninu i da se strogo pridržava saveta lekara

- Kao trostruko rizičnu grupu predsednik me je poslao u samoizloaciju. U stalnoj sam direktnoj vezi sa saradnicima i drugim ministrima. Pridržavam se strogo uputstava lekara - od stupanja u kontakte do mera higijene. Moj savet svima je da budu disciplinovani i maksimalno solidarni, naročito prema starima i bolesnima. Zajedno ćemo i ovu pošast pregurati - kaže Knežević za medije

Dane u samoizolaciji provodi čitajući knjige i gledajući televiziju. - Uglavnom čitam knjige i gledam TV. Trenutno čitam "Korene" Dobrice Ćosića - dodaje ministar, a na pitanje da li ga je strah da bi mogao da se zarazi, on kaže: - Pregurao sam u životu strahove, brinem za najbliže i, naravno, sve ostale.

Podsetimo, Kneževiću je dijagnostikovan limfom centralnog nervnog sistema i 28. januara 2018, kako je rekao, počeo je borbu za život. To je uključivalo hemioterapije i zračenje celih osam meseci, ali i da ponovo uči da hoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Mara

18.03.2020 08:09

Sve pohvale za naseg predsednika....

Alexa

18.03.2020 08:11

Ne bira virus funkciju, on ide na sve

Mila

18.03.2020 08:26

Mere se odnose na sve, Goran Knežević je primer disciplinovanog gradjana i zato sledimo ga!

Miki

18.03.2020 08:28

Svi koji imaju neku hronicnu bolest ,treba da budu u izolaciji.