CarGo sa studentima u akciji za najstarije i najugroženije sugrađane

Autor: Republika

Vesti

17.03.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uvođenja vanrednog stanja i molbe starijim sugrađanima da ostanu kod kuće, danas smo u saradnji sa studentima više fakulteta najavili pokretanje studentskog volonterskog servisa, koji će od srede pomagati najstarijim i najugroženijim građanima.

Foto: CarGo

Kako će funkcionisati akcija:
 
"Servis na točkovima" će startovati od srede kada stariji sugrađani i njihovi najbliži u njihovo ime mogu da se jave na:
 
brojeve telefona 061 174 4353 ili 064 401 7829
 
na e-mail pomocnajstarijima@gmail.com

 
Porudžbine će se primati od 8 do 12 časova, a isporuka će se raditi svakog dana od 12 do 18 časova.
 
CarGo je obezbedio automobile, gorivo i početni kapital za kupovinu namirnica, a studenti koji će biti potpuno zaštićeni maskama će dostavljati tražene namirnice na navedene adrese. 

Foto: CarGo

Država je proglasila vanredno stanje, donete su određene mere i nadležni su apelovali na sve nas. Kao pojedinci, kompanije i organizacije, kao društvo moramo da odgovorimo na apele naše zemlje i pokažemo rast solidarnosti. Mi smo čuli poziv u pomoć i potpuno smo na raspolaganju Srbiji i njenim građanima.

 
Vreme je da pokažemo solidarnost!
 
Ukoliko ste student i želite da pomognete pozivamo Vas da nam pišete na gore navedeni mail i pridružite se akciji u kojoj mladi pomažu starijim sugrađanima!


MERE OPREZA ZBOG KORONAVIRUSA
 
Obaveštavamo Vas da je usled proglašenja vanrednog stanja zbog pandemije virusa COVID-19 CarGo primenio više mera predostrožnosti kako ne bi bilo ugroženo zdravstveno stanje svih članova Udruženja CarGo.
 
Mere koje smo preduzeli:
 
- Kako bi Vaše i zdravlje našeg člana koji pruža uslugu bilo sačuvano CarGo automobili idu na spoljno i unutrašnje pranje i dezinfikuju se više puta dnevno
 
- Svi pružaoci usluge u automobilima imaju obezbeđeno dezinfekciono sredstvo ili vlažne maramice koje uvek možete koristiti u toku trajanja usluge
 
-  Zbog ograničene ponude na tržištu, CarGo svakodnevno radi na nabavci više hiljada dezinfekcionih sredstava koja će se u najskorijem roku naći u automobilima
 
- Naši članovi će Vas ljubazno zamoliti da ne sedate na suvozačevo mesto, već pozadi. Mnogo je sigurnije za oboje ukoliko budete sedeli makar na 1 metar razdaljine
 
- U automobilima, prozori su konstantno otvoreni kako bi se prostor luftirao
 
- Zamolićemo Vas da pre i nakon završene usluge dezinfikujete ruke

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading