Dečija klinika u Tiršovoj o nestanku devojčice: Pobegla je dan pred otpust!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

17.03.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica E. J. (17), za koju je njen otac Janoš Jovanović objavio da je nestala u ponedeljak iz Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, dan pred otpust samovoljno je napustila kliniku, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Ona je kako mediji saznaju u ovoj zdravstvenoj ustanovi, trebalo da bude otpuštena danas sa lečenja, a pobegla je juče.

Foto: google.com/maps/prinscreen
Tiršova

- Pacijentkinja E. J. (17) u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, nije se lečila od dijagnoze tumora grudnog koša, kako je navedeno u pojedinim objavama. Usled primarnog oboljenja zbog kog je primljena, E. J  je lečena 6 dana na odeljenju neurologije. Dan pred otpust na kućno lečenje, samovoljno je napustila kliniku - navode u Klinici u Tiršovoj za Telegraf.

Dodaju da je juče obaveštena porodica pacijentkinje da je lečenje završeno u UDK i da mogu da dođu po dete.

Ona je čula nekako da otac ne može da dođe danas, i pobegla.

- Pacijentkinja ima 17 i po godina. Trenutno je na našoj Klinici i čeka oca da dođe da bi mogli da je otpuste sa lečenja -  kažu u Tiršovoj.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da su policajci u Beogradu pronašli sedamnaestogodišnjakinju iz Jagodine koja je juče u popodnevnim časovima samovoljno napustila bolnicu u Beogradu gde je bila zbrinuta.

- Ona je nepovređena vraćena u bolnicu - kažu u MUP-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

17.03.2020 10:57

Nadjena je i nepovređena vraćena u bolnicu.