Čim stignu, pravo u izolaciju! Evo kada se vraćaju Srbi sa kruzera!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

13.03.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetdvoje državljana Srbije koji se od izbijanja korona virusa nalaze u karantinu na kruzeru "Grand Princes" kod San Franciska u nedelju se vraćaju kući.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grand princes

Kako informer piše, oni se svi osećaju dobro i u nedelju će da krenu čarter letom u organizaciji kompanije nazad za Beograd.

U Beograd se još neće vratiti Ivan S. koji je jedini Srbin zaražen na ovom brodu. Svi ostali će biti vraćeni za Beograd, ali smešteni u izolaciju radi daljeg nadzora. Oni su se nalazili kao članovi posade na ovom kruzeru, dok je jedan Srbin bio gost.

Podsetimo, kako je nedavno saoptio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, Srbija je od strane Stejt departmenta obaveštena o izbijanju virusa Covid 19 na brodu.

- Stejt Department nas je obavestio da se na brodu Grand Princess, na kome je po povratku sa Havaja do San Franciska registrovan određeni broj lica zaraženih COVID-19 virusom, nalaze 34 državljanina Srbije, od čega su 33 članovi posade i jedan putnik. Među zaraženima je i jedan državljanin Srbije - Ivan S. On se nalazi u izolaciji i sada se oseća dobro, ima potrebnu medicinsku negu i u kontaktu je sa porodicom - naveo je Dačić u izjavi za javnost.

Jedna Srpkinja sa broda ima i američko državljanstvo i ona neće doći u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading