Otkazana nastava u čačanskoj gimnaziji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.03.2020

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastava u čačanskoj gimanziji danas je otkazana nakon što je utvrđeno da su neki učenici bili u kontaktu sa osobom zaraženom korona virusom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prva prenosi da za sada nije identifikovan nijedan učenik koji je zaražen virusom.

Direktor Gimnazije u Čačku Ivan Ružičić rekao je za Prvu televiziju da je obavešten da je nekoliko učenika u subotu bilo na proslavi rođendana, na kojoj je bila i osoba iz Nemačke, za koju se ispostavilo da je zaražena korona virusom.

- Roditelj je odgovorno obavestio Zavod za javno zdravlje u Čačku o svim prisutnim osobama na rođendanu. Ja sam tada rekao da bi ti učenici, koji su inače od ponedeljka bili u školi, trebalo da se tretiraju kao da su u izolaciji i da ne dolaze na nastavu - rekao je direktor.

On je naveo da su jutros u školu došli svi profesori, ali da od 562 učenika 313 nije došlo i da je zato rešio da se nastava ne održi.

Kako kaže, obavešteni su Ministarstvo prosvete i grad Čačak, a učenici će iz medija biti obavešteni da li da u ponedeljak dolaze u školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading