VAŽNO: Saopštenje Er Srbije u vezi sa koronavirusom!

Autor: Republika

Vesti

10.03.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, Er Srbija će sprovesti odluku Vlade kojom se zabranjuje odnosno ograničava dolazak u Republiku Srbiju stranim državljanima koji dolaze iz država odnosno područja sa intenzivnom transmisijom bolesti COVID-19 (sa područja: Italije, Narodne Republike Kine, Južne Koreje, Švajcarske i Irana).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Er Srbija je odlučila da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima. U tom smislu, kompanija je postavila posebnu veb-stranicu (https://www.airserbia.com/sr_latin/informacije/letovi/list-otkazanih-letova) putem koje putnici mogu da se upoznaju sa trenutnim statusom njihovih letova.

Er Srbija je u vezi sa globalnom pojavom korona virusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Vlade Republike Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA). Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading