(VIDEO) Levijatan u saradnji sa policijom rasvetljava jeziv slučaj trovanja pasa kod Kalemegdana

Autor:

Vesti

08.03.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana u Beogradu, kod Kalemegdana, od strane NN lica otrovano je više pasa. Fondacija Pokret Levijatan - STOP Violence, aktivno je angažovana na rasvetljavanju ovog slučaja u saradnji sa MUP.

RepublikaFoto: Fondacija Pokret Levijatan - STOP Violence
Vozilo pokreta Levijatan koje učestvuje u pronalaženju NN lica koje truje pse

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici pokreta piše da su njihovi aktivisti u koordinaciji sa MUP aktivni učesnici u rasvetljavanju ovih uznemirujućih događaja koji su potresli građane, na poziv policije da im se priključi.

- Pokret Levijatan u koordinaciji sa MUP-om Republike Srbije intenzivno preduzima neophodne aktivnosti na rasvetljavanju uznemirujućih dogadjaja na Kalemegdanu,gde je od strane NN lica izvršeno trovanje više pasa.Ozbiljnost situacije zahteva da svi relevantni subjekti daju maksimalan doprinos tome da se ovakvim zlodelima stane na put i mi smo se na poziv MUP-a odmah odazvali.Ovo se ne sme ponoviti na našoj najstarijoj beogradskoj opštini i ovo je poslednja opomena opštinskoj vlasti da mora preduzimati adekvatne mere na zaštiti najslabijih i onih koji glasa nemaju.  - stoji na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Iz Pokreta Levijatan napominju da je njihov rad i angažovanje usmeren na zaštitu životinja - onih koji su najslabiji, i pozivaju sve građanje da ukoliko imaju bilo kakve informacije, iste proslede njihovim aktivistima zarad dobrobiti životinja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading