Pomognimo da Miroslav ponovo stane na noge i vrati svoj osmeh na lice

Autor:

Vesti

07.03.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Milutinović (33) živeo je ispunjenim životom okružen dragim ljudima i prijateljima koji ga opisuju kao momka vedrog duha i punog energije.

Foto: Humanitarna organizacija budi human
Svaka pomoć znači korak bliže da Miroslav stane na noge

Ali, sudbina se okrutno poigrala sa njim. Aprila 2014. godine, idući na posao u treću smenu, Miroslav je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom je zadobio teške telesne povrede. Nakon toga, kao hitan slučaj, stigao je u Užičku bolnicu, nakon čega je prebačen na Institut za ortopedske bolesti na Banjici, u Beogradu. Tada su nakon odrađenih dijagnostičkih procedura ustanovili da je kod Miroslava došlo do preloma vratnih kičmenih pršljenova C6 i C7. Taj prelom doveo je do oštećenja kičmene moždine, što za posledicu daje kvadriplegično stanje. 

Miroslav je nakon toga operisan dva puta, na Institutu na Banjici, i na Vojno medicinskoj akademiji.

Nakon stabilizacije stanja, započeta je rehabilitacija u bolnici Dr Miroslav Zotović u Beogradu. Posle toga, rehabilitacija je nastavljena u Ribarskoj banji, a potom i kod kuće, u Bajinoj Bašti.

Kako ništa od navedenog nije dalo značajne rezultate, Miroslav se uz konsultaciju sa lekarima Vojno medicinske akademije javio na lečenje transplantacijom matičnih ćelija. 

Do sada, Miroslavu su urađene tri transplantacije matičnih ćelija, što je dalo dobre rezultate, ali kako Miroslav još uvek nije sposoban da samostalno obavlja aktivnosti dnevnog života, njemu je nastavak lečenja neophodan.

Da bi se lečenje i rehabilitacija nastavili, potrebno je da Miroslav boravi u Novosadskoj klinici, prilikom čega dobija neophodnu kineziterapiju, radnu i elektroterapiju. Takođe su mu neophodna sredstva i za ortopedska pomagala.

Pomognimo Miroslavu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 729 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human729 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-555316-06

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004283.0
IBAN: RS35160005400004283035

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading