Zavičajno veče Grahovljana sutra u restoranu "Jezero"

Autor:

Vesti

06.03.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavičajno veče Grahovljana i prijatelja Bosanskog Grahova održaće se sutra u subotu 7. marta u 19:30 časova u restoranu "Jezero" na beogradskoj Adi ciganliji.

RepublikaFoto: grahovo.org
Grahovo

Udruženje Grahovljana, osnovano osamdesetih godina, osim druženja i očuvanja kraiške pesme i igara organizuje i niz humanitarnih akcija pomoći povratnicima u ovaj srpski gradić i okolinu u Federaciji BiH.

Gosti subotnjeg druženja biće i ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, predsednik Saveza Srba u regionu Miodrag Linta, pokrajinski sekretar za izbegla i raseljena lica Duško Ćutilo, načelnik opštine Bosansko Grahovo Miodrag Gligić...

Gosti će uživati u igri SKUD "Gavrilo Princip" iz Bosanskog Grahova, koje je zahvaljujući udruženju i MSP dobilo nošnje i rekvizite. U zabavnom delu nastupiće Lazo i Goci bend, No Comment Band i pevač Marko Kozomora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading