BRITANSKI KOMIČAR SE NARUGAO SRPSKOJ TROBOJCI!

Autor: index.hr

Vesti

06.10.2017

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ken Čeng, britanski komičar i profesionalni pokeraš, inače poreklom iz Kine, je nedavno na svom Tviter profilu počeo da omalovažava sve zastave sveta, jednu po jednu, pa tako nije izostala ni srpska, kao ni zastave iz regiona.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Počeo je sa američkom zastavom, nakon skandala oko klečanja NFL igrača na himnu, a smatrao je to oblikom tihog protesta protiv policijske brutalnosti, piše Index.hr.

Ken nije bio svestan kakav je domaći zadatak stavio na svoj sto, pa je nakon 15 zastava odustao, a na kraju je platio teoretičaru zavera Humbertu Vendelu da mu pomogne da vodi svoj nalog na Tviteru.

- Hrvatska, hmmm, to je kuhinjska rukavica - napisao je uz hrvatsku zastavu.

- Šta je ovo? Sijamske ptice?! One ne postoje - napisao je Čeng pored srpske zastave aludirajući na dvoglavog orla koji stoji na našoj zastavi.

- Još jedan dvoglavi orao! Crnogorska ptica ima dve glave, ali jednu krunu, koju ptica pokušava da balansira na svojim glavama", napisao je komičar pored zastave Crne Gore.

- Na zastavi Makedonije se vidi prikaz sunčeve supernove koja dovodi do uništavanja ljudske rase.

- Za ovo ste uložili veoma mali napor, zvezde su čak isečene na vrhu i na dnu kao da je sve deo neke veće zastave - stoji u opisu zastave BiH.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading