Željko Mitrović demolirao Olju Bećković: Ako joj fali svežih ideja kako bi izašla iz kamenog doba, neka mi se slobodno javi!

Autor: Republika

Vesti

20.02.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović se oglasio nakon što je Olja Bećković, autorka emisije Utisak nedelje, tužila njega, televiziju Pink, Vericu Bradić i Gorana Gmitrića, koautora emisije "Hit tvit", zbog navodne povrede autorskih prava.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Mitrović

- I ja da sam na Oljinom mestu i da sam poražen sa više od pet puta u broju gledalaca, ne samo da bih tužio sebe, već bih i sam sebe jurio motkom po gradu! Što se tiče mog autorskog koncepta Hit Tvita, on je potpuno različit od Utiska nedelje i predstavlja, pre svega, sagledavanje objava na društvenim mrežama iz prethodne nedelje! Ako Olji fali svežih ideja kako bi izašla iz kamenog doba, neka mi se slobodno javi, ja sam spreman da joj pozitivnim savetima popravim onaj ćumez za dž! - naveo je Mitrović.

Viši sud u Beogradu će u parničnom postupku na osnovu svih predloženih dokaza i činjenica utvrđivati da li su koautori emisije Hit tvit izvršili preuzimanje originalne idejne koncepcije i bitnih segmenata emisije Utisak nedelje te da li je na taj način došlo do povrede autorskog prava autorke Olje Bećković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading