Da li je stvarno gotova zima?! Stiže zahlađenje, kiša i susnežica! Evo gde će biti snega!

Autor: Tanjug

Vesti

20.02.2020

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas očekuje vetrovito i još malo hladnije, na severu i zapadu ujutro prestanak padavina, a u drugim delovima zemlje kiša se očekuje u toku dana i uveče, u brdsko-planiniskim predelima sneg.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Najniža temperatura od jedan do pet stepeni, a najviša od tri do 10, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu malo hladnije, ujutro oblačno, povremeno s kišom, u višim delovima grada i sa susnezicom. Pre podne prestanak padavina, a posle podne promenljivo oblacno i suvo. Duvaće umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura oko tri, a najviša oko osam stepeni.


U petak ujutro vedro, mestimično sa slabim mrazem, a u toku dana sa severozapada prolazno umereno naoblačenje, koje će u nekim delovima zemlje doneti slabu kišu, a u brdsko-planinskim predelima kratkotrajan sneg.

U subotu pretežno sunčano, a u toku noći ka nedelji i u nedelju u prvom delu dana prolazno umereno naoblačenje. Temperatura do subote bez bitnije promene, a u nedelju i u prvoj polovini naredne sedmice u osetnom porastu, uz dosta sunčanih intervala.

Od četvrtka, 27. februara, naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading