(VIDEO) "Brat je bratu veran baš u najgora vremena!" Nova pesma Beogradskog sindikata o dešavanjima u Crnoj Gori! Naježićete se!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2020

08:36 >> 08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski sindikat koji je poznat po tome da svojim stihovima gađa tačno u metu i kritikuje ono što smatra izopačenim u svim društvenim strukturama, sada je objavio moćnu pesmu pod nazivom "Sviće zora" koja se bavi tematikom buđenja pravoslavnog naroda zbog donošenja skandaloznog Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori.

Veoma moćne poruke koje se provlače kroz stihove ove pesme su nešto što nikako ne ostavlja ravnodušnim, a članovi Beogradskog sindikata imali su i poruku za narod u Crnoj Gori.

- U znak zahvalnosti našoj braći i sestrama iz Crne Gore, što su nam pokazali kako se ljubavlju i slogom brane vera, nasleđe i ljudsko dostojanstvo. Pesmu objavljujemo na Sretenje Gospodnje, sa željom da se u podvigu sjedinimo sa našim slavnim precima, a u okviru Nedelje o bludnom sinu, da se podsetimo da su pokajanje i praštanje jedini put ka zajedničkom spasenju. Svi zajedno! Dogodine u Prizrenu - stoji ispod videa za pesmu. 

Beogradski sindikat svojom pesmom potsetio je da samo sloga može da odbrani svetinje i da oni koji svakog dana šetaju predstavljaju heroje koji samo treba da nastave u svojoj časnoj misiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BEPA

16.02.2020 12:35

Само слога светиње спасава.