Online osiguranje za bezbedan krov nad glavom

Autor: Republika

Vesti

13.02.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briga o domu podrazumeva mnogo posla. Kako su najčešći uzroci nezgoda posledica ljudskog nemara, na prvom mestu važno je voditi računa o svim kritičnim tačkama u domaćinstvu.

RepublikaFoto: Promo

Najčešće su cevi i instalacije koje svakodnevno trpe veliki pritisak usled vode i otpada koji nepažnjom stanara završe u njima. Najčešće su to ostaci od hrane, masne naslage, higijenski otpad ili jednostavno istrošenost cevi koje dovode do zapušenja, a posledično i do izlivanja vode. Iako je preporuka povesti računa, to nije garancija da do izliva vode ili pucanja cevi neće doći. Kako je rizike teško u potpunosti eliminisati, preporuka je da se svedu na minimum a domaćinstvo osigura.

Triglav osiguranje svojim klijentima nudi mogućnost osiguranja domaćinstva „Moj krov“. Kupovinom polise, svom domu obezbeđujete osiguravajuće pokriće u slučajevima izliva voda iz instalacija, požara, provalnih krađa i drugih nezgoda. Svega tri klika i nekoliko minuta na portalu e.triglav.rs dovoljno je za zaključenje polise u nekom od dva programa – Standard i Premium. Neophodne informacije su adresa, godina izgradnje i kvadratura kuće ili stana, spratnost kuće odnosno sprat na kome se stan nalazi. Mislite na vreme za bezbedan krov nad glavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading