Studenti pomažu omladini i državi

Autor:

Vesti

12.02.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar sastao se danas sa studentima Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji su izrazili želju da daju svoj doprinos u radu Komisije za borbu protiv narkomanije u školama.

RepublikaFoto: Ministarstvo zdravlja
Minstar zdravlja sa studentima Farmaceutskog fakulteta

Tom prilikom, ministar zdravlja pozdravio je inicijativu studenata, istakavši izuzetan značaj vršnjačke edukacije za pravilno i pravovremeno edukovanje učeničke i studentske populacije. Pored toga, ministar Lončar istakao je na sastanku da će Ministarstvo zdravlja pružiti punu podršku formiranju Centra za edukaciju o štetnosti psihoaktivnih supstanci pri  Farmaceutskom fakultetu.

Studenti farmacije, zajedno sa dekanom ovog fakulteta prof.dr Slađanom Šobajić i šeficom katedre za toksikologiju  prof.dr Mirjanom Đukić izneli su niz predloga i ideja kojima bi se uključili u programe prevencije koje organizuje Komisija za borbu protiv narkomanije u školama i izrazili zahvalnost ministru jer im je omogućio da daju svoj doprinos izgradnji zdravog društva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading