Er Srbija: Promocija za Dan zaljubljenih

Autor: Republika

Vesti

12.02.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Dana zaljubljenih, Er Srbija je odlučila da ponudi karte putnicima koji putuju u paru po nikad povoljnijim cenama.

Foto: Promo foto

Za zaljubljene se kaže da žive u oblacima, a uz specijalnu ponudu nacionalne avio-kompanije poleteće visoko iznad njih, po ceni od samo 49 evra za avio-karte u Light tarifi iz Beograda do neke od 30 atraktivnih destinacija. Promotivne avio-karte u jednom smeru mogu se kupiti od 12. do 13. februara i odnose se na putovanja 14. februara, na Dan zaljubljenih. 

Ponudom su obuhvaćeni neki od najromantičnijih svetskih gradova. Na taj način, parovi 14. februara mogu da provedu dan uživajući u pogledu s Ajfelovog tornja, posmatrajući zalazak sunca sa rimskih brežuljaka, šetajući raskošnim baroknim palatama Beča ili ploveći kanalima Venecije uz ljubavne arije gondolijera. Produženi romantični vikend za Dan zaljubljenih možda deluje kao kliše na filmskom platnu, ali kada se doživi postaje nezaboravno iskustvo udvoje. Imate dobar razlog da ljubavi pružite još jednu šansu, jer ništa ne vraća veru u ljubav kao putovanje za praznik ljubavi!

- Dan zaljubljenih se uskoro obeležava u velikom broju zemalja i Er Srbija se pridružuje tom lepom običaju. Svima koji su zaljubljeni želimo da budu zaljubljeni još više, a onima koji nisu, da se zaljube što pre. Nadamo se da će naši putnici uživati u danu koji slavi ljubav i da će sa nama podeliti još mnogo lepih trenutaka i uspomena - izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Svi koji žele da voljenoj osobi poklone svet, mogu posetiti internet sajt airserbia.com, pozvati besplatan broj Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva ili posetiti neku od beogradskih poslovnica Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading