NADREALNI OKRŠAJ: Šešelj i Čanak zapenili, razdvajao ih Zukorlić!

Autor:

Vesti

12.02.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i glavni i odgovorni urednik TV Hepi Milomir Marić u ispovesti za Srpski telegraf govorio je o okršaju Vojislava Šešelja i Nenada Čanka u emisiji na TV Pink.

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ
Vojislav Šešelj i Nenad Čanak

* Vojislav Šešelj i Nenad Čanak počastili su jedan drugog najgorim uvredama u emisiji na Pinku. Da li je ovakvim pljuvanjem srpska politika dotakla dno?

- To je ništa u odnosu na scenu koju sam doživeo pre nekoliko meseci. Čanak je bio gost kod mene u jutarnjem programu i izašao iz studija. Nedugo zatim čuo sam neku viku iz hodnika, pa izašao da proverim šta je u pitanju. Bilo je nadrealno! Šešelj i Čanak prete jedan drugom i nasrću, a razdvaja ih muftija Muamer Zukorlić, ponavljajući reči patrijarha Pavla: "Budite ljudi, iako ste Srbi." Od tad su i jedan i drugi uslovili da ne dolaze nikad istog dana u emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

24.02.2020 09:34

НИСУ речи Патријарха Павла "Budite ljudi, iako ste Srbi." То је лаж "E. S. T."-а. А и та двојица поменутих нису Срби, него брука српска.