AGENCIJA EGINA TRAVELS I REPUBLIKA DARUJU: Pokloničko putovanje za 2 bračna para!

Autor: Republika

Vesti

06.02.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadnjih godina mnogi supružnici bezdetni odlazeći na Eginu dobili su porod, što su mnogi lično posvedočili pismeno dostavljajući pisma ocu Nenadu Andriću koji se bavi prikupljanjem čuda Sv. Nektarija i koja je u tri knjige do sada objavio. Pokloničko-turistička agencija Egina travels i Republika daruju dva aranžmana za Eginu 13.03.- 18.03.2020.godine za bračni par.

RepublikaFoto: Egina travels
Egina

Uslov je da su venčani u crkvi da bi po pravilima SPC mogla molitva za porod da im se obavi.

Zainteresovani bračni par može se javiti na broj 064 64920 70.

Prvi bračni par koji se javi dobija gratis aranžman u nadi da Sv. Nektarije im podari porod da se množi naše milo Srpstvo!

RepublikaFoto: Promo foto

Sveti Nektarije

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva svakog 22. novembra, slave Svetog Nektarija Eginskog, grčkog monaha nad čijim su se moštima, prema brojnim svedočenjima, dešavala čuda.

Veruje se da one imaju isceliteljske moći i da pomažu onima koji boluju od teških bolesti, a naročito obolelima od raka.

Sveti Nektarije Eginski je svetitelj kojem se pripisuje više od 2.000 čuda. Po pravoslavnom verovanju, isceljenje uz Svetog Nektarija našli su oboleli od raka, paralize, Parkinsonove bolesti i bolesti nerava, bubrega, očiju, te nije čudno što su ga mnoge zdravstvene ustanove, a pre svih Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, uzele za svog zaštitnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading