"Očigledno je da vlasnike N1 televizije i dalje ne zanima javni interes, već samo milioni"

Autor:

Vesti

03.02.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospodo, vlasnici N1 televizije i SBB, vi ste poslednji kojima treba da se pravdamo za svoje poslovne poteze i dogovore sa drugim kompanijama, jer da ste se vi pitali nas danas ne bi ni bilo. Boli vas što imamo rast broja korisnika i što nam za taj rast nisu neophodni vaši kanali. Nervoza koju zbog toga pokazujete neće ništa da promeni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Gospodo, vlasnici N1 televizije i SBB, shvatite da niste ni država ni regulator i da ne možete vi da uređujete tržište medijskog sadržaja, a što ste radili duže od 15 godina, diktirajući pravila igre i uslovljavajući sve druge učesnike na tržištu.

Politika i izbori su nešto što vi konstantno ubacujete u kontekst ovog pitanja. Mi smo samo hteli pošten i zakonit komercijalni dogovor i kao znak dobre volje ponudili smo vam da dok traju pregovori emitujemo vaš N1 kanal na svim platformama Telekoma Srbija, pošto ste tvrdili da je od opšteg javnog interesa. Vi ste to odbili.

Očigledno vas nimalo nije interesovalo da se vaš kanal N1 dodatno vidi u više od 800.000 domaćinstava, već da je ovde reč samo o želji za sticanjem višemilionske zarade.

Da vam damo 15 miliona evra za tri godine, za nešto u čemu mi ne vidimo nikakav ekonomski interes, za nas je neprihvatljivo. Za takvu ucenu ste promašili adresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

04.02.2020 14:45

Meni ne treba ta TV iz inostranstva. Na njihovoj web stranici ima i laži.