Dragan je uzeo novac od zelenaša pa ostavio oproštajnu poruku: Gubi mu se svaki trag - otac u suzama, plaši se najgoreg

Autor: Kurir, Republika

Vesti

31.01.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Ranković (24) iz Kragujevca, koji je posle dramatične poruke na Fejsbuku nestao u utorak, navodno je od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati, oprostio se sa svima i otad mu se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nestali Dragan Ranković

- Dragan je dobar i pošten momak zaposlen u ovdašnjem trgovinskom lancu „Trnava“. Uzeo je pare na kamatu za svog prijatelja, koji dug nije vraćao. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mere da se odlučio na ovako radikalan korak - rekao je njegov školski drug.

Ovu priču je u neformalnom razgovoru za ovaj list potvrdio i jedan od mladićevih rođaka.

- Imamo određena saznanja da su zelelnaši pozajmili novac Draganu, koji je to uradio zbog prijatelja. Ne verujemo da je to neki veliki dug. Ali su verovatno tovarili kamatu na kamatu. Sada smo usredsređeni da saznamo ko su oni - rekao je rođak.

Podsetimo, Ranković je na Fejsbuku napisao: "Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom ‘velikom prijatelju’ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa."

Njegov otac Živomir je objasnio da je njegov sin u utorak bio kod njega, verovatno da se oprosti. Nesrećni čovek se plaši najgoreg i juče je za naš list rekao da još uvek nema ni traga ni glasa od Dragana.

- Čuo sam se i sa ženom s kojom živi. Ni ona ne zna gde bi mogao da ode. Nije znala ni za probleme koje ima, rekla mi je da je tog dana doručkovao s njenim sinčićem, da ga je poljubio i otišao na posao - rekao je uplakani čovek.

Prijatelji i rođaci danonoćno su u potrazi za Draganom, a svako ko ima bilo kakvu informaciju o njemu, može da se javi na 061/1652559.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading