Nove policijske prostorije u Nišu - Rebić: Ovim pokazujemo da brinemo o našim službenicima

Autor:

Vesti

30.01.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je danas prilikom otvaranja novih prostorija Policijske ispostave Crveni krst u Nišu da je Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazalo da vodi brigu o policijskim službenicima koji će raditi u značajno boljim uslovima.

Foto: MUP Srbije

- Otvaranjem novih policijskih prostorija na području Gradske opštine Palilula, Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazuje svoju posvećenost u implementaciji projekta „Policija u lokalnoj zajednici“. Postojeća Policijska ispostava Crveni krst dosad je radila na značajnoj udaljenosti od građana Palilule - rekao je Rebić.

On je istakao da građani Palilule treba da budu zadovoljni, jer će sada otvaranjem ovih policijskih prostorija u Ulici Koste Abraševića broj 1, policija biti bliža.

Foto: MUP Srbije
Vladimir Rebić u poseti novoj policijskoj stanici

- Ovim aktom pokazujemo i da vodimo brigu o policijskim službenicima, jer će oni raditi u značajno boljim uslovima nego ranije, obavljajući svoj težak i odgovoran posao, ali u komfornijim uslovima i značajno efikasnije nego u prethodnom periodu - poručio je direktor policije.

U novim  prostorijama na Paliluli, za sada, radiće policijski službenici opšte nadležnosti, operativna grupa i dežurna služba.

Foto: MUP Srbije

Ovom prilikom, Rebić se zahvalio lokalnoj samoupravi, koja je omogućila da se dobije na korišćenje prostor Mesne zajednice "Đuka Dinić", kao i direktoru i svim zaposlenima u Javnim komunalnim preduzećima "Medijana", "Vodovod" i "Parking servis", koji su, kako je rekao, doprineli adaptaciji ovog objekta koji je sad postao jedna moderna policijska ustanova.

Takođe, Rebić se posebno zahvalio i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u radovima na obnavljanju prostorija ove zgrade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading