ER Srbija uvodi dodatne letove za Istanbul

Autor:

Vesti

30.01.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, Er Srbija će početkom visoke sezone povećati broj letova između Beograda i Istanbula, tako da će do grada na Bosforu leteti sedam puta nedeljno. Nacionalni avio-prevoznik letove do popularne turske destinacije trenutno obavlja tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom.

RepublikaFoto: Promo foto
Istanbul

- Impresivni rezultati na liniji Beograd – Istanbul pokazatelj su uspeha naše poslovne strategije i pravovremenog prepoznavanja prilika na tržištu. Pojačanje intenziteta letova uopšte ne iznenađuje, imajući u vidu da je u pitanju popularno turističko odredište i raduje nas što će naši putnici imati na raspolaganju čak sedam letova nedeljno - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.  

Er Srbija je liniju za Istanbul, nakon pauze od dve i po godine, ponovo uspostavila 11. decembra 2019. Avioni nacionalne avio-kompanije sleću na novi Međunarodni aerodrom Istanbul otvoren 2018. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading