Telekom Srbija: Poziv za nastavak pregovora

Autor:

Vesti

29.01.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštavamo javnost da je kompanija Telekom Srbija ponovo, tokom današnjeg dana, uputila poziv za nastavak pregovora menadžmentu United Grupe.

Foto: Tanjug/D. SIMIĆEVIĆ/Tanjug/Z. ŽESTIĆ

U zvaničnom obraćanju obavestili smo United Grupu da je kompanija Telekom Srbija formirala tim za pregovore sa njima, kao i da očekujemo da nas u najkraćem roku obaveste o terminu kada bi razgovori mogli da budu nastavljeni.

Još jednom zamolili smo United Grupu da do okončanja pregovora omogući kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, Radijus vektoru i Kopernikus Technology, a koji su deo grupacije Telekoma Srbija, da nastave sa distribucijom kanala United Grupe u skladu sa ugovorom koji je bio na snazi do 31.12.2019. godine.

Smatramo da je ovo najbolji način da se zaštiti javni interes i interes svih naših korisnika i da ovakav predlog predstavlja fer poslovnu ponudu prema United Grupi. Pri tome, naša želja je da postignemo dogovor o novom ugovoru što pre i na obostrano zadovoljstvo.

Nadamo se da će do razgovora doći u najkraćem roku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading