POMOĆ SRPSKOJ DECI: Manastir Hilandar podelio 2.000 paketića

Autor: Republika

Vesti

28.01.2020

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manastir Hilandar i iguman tog manastira Metodije sa bratstvom od Božića do Svetog Save podelili su preko 2.000 paketića deci iz Preševa, Bujanovca, Medveđe, Kosova i Metohije, Knina, Pakraca, Kistanja, Daruvara kao i svih teritorija gde Srbi žive veoma teško.

RepublikaFoto: youtube.com/Saša Jović
Miloš Stojković

U ime igumana i bratstava akciju je sproveo poverenik manastira Miloš Stojković.

- Ova akcija biće tradicionalna, svake godine posećivaćemo decu i darivaćemo paketiće. I prošle smo je sporovodili. Obišli smo Daruvar, Knin, Pakrac, Kistanje, Mala... svuda gde su srpska deca. Razgovarali smo sa predstavnicima SPC, decom, našim ljudima. Pružili smo im podršku da tamo ostanu i opstanu, da budu dobro, da budu dobre komšije, da ne zaborave da je najveća srpska svetinja manastir Hilandar uz njih, i da će uvek, makar i na ovakav način, pokazati da Hilandar pruža podršku Srbima gde im je teško da opstanu i ostanu. Manastir Hilandar se zahvaljuje i svim donatorima koji su pomogli akciju - rekao je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading