(FOTO) Bahati "Telenor": Vozila parkiraju na zelenoj površini!

Autor:

Vesti

23.01.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobrazluk! Neodgovornom ponašanju mobilnog operatora kompanije "Telenor" nema kraja. Srpskom telegrafu su se javili revoltirani čitaoci upozoravajući na arogantno ponašanje ove kompanije, koja svoje automobile parkira gde god stigne.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

SRAMOTA

U prilog tome govori i fotografija objavljena na Tviteru, a koju su nam čitaoci prosledili, gde se jasno vidi njihov auto drsko parkiran na zelenoj površini. Da stvar bude gora, nedaleko odatle zvrje prazna parking-mesta. Ili se vozaču žurilo ili ga je mrzelo da pešači nekoliko metara od parkinga do šume.

- "Telenor", društvenoodgovorna kompanija, parkira bahato tik na zelenoj površini iako okolo ima barem 500 slobodnih mesta za parking, ali očigledno je najlepše u šumi. Posle pričamo o odnosu prema prirodi - napisao je jedan tviteraš uz fotografiju.

BIĆE KAŽNJEN

U kompaniji "Telenor", koja se inače hvali svojom ekološkom i društvenom odgovornosti, priznaju da je učinjena greška i poručuju da će krivac biti kažnjen.

- Automobil koji se vidi dodeljen je zaposlenom radi dežurstva na hitnim otklanjanjima kvarova na telekomunikacionoj mreži. Dodeljen je u skladu s internim pravilnikom o korišćenju službenih automobila. U toku je provera da li je postupanje bilo u skladu s pravilnikom i u zavisnosti od rezultata provere preduzećemo odgovarajuće mere - poručili su iz "Telenora" i zahvalili se Srpskom telegrafu jer smo im ukazali na propust koji je napravljen.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Nije im prvi put

Ovo nije prvi put da "Telenor" teroriše građane bahatim parkiranjem. Nedavno je fotografisan još jedan njihov službeni automobil koji je bio parkiran poprečno! "Telenorov" teranac je tako zauzeo čak dva parking-mesta, pa zbog njega ostali vozači nisu imali gde da smeste svoje automobile.

Podsećamo, drskim vozačima koji se parkiraju na zelenim površinama preti kazna od 25.000 dinara.

"Telenor" se, bar u teoriji, zalaže za društvenoodgovorno ponašanje, što zdušno propagiraju i na zvaničnom sajtu, ali u praksi rade nešto sasvim drugo i često ne poštuju saobraćajne propise.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading