Online osiguranje u slučaju požara

Autor: Republika

Vesti

24.01.2020

08:00

Od malih nogu nas uče da se sa strujom ne igra, i to je s razlogom. Električne instalacije mogu izazvati ozbiljne probleme i požare u domaćinstvu, a uzroci su brojni.

Promo foto
Foto: Ilustracija

Osnovne pretnje su neispravni uređaji, istrošeni produžni kablovi, neprofesionalno rukovanje električnim uređajima, nepravilno ugrađene instalacije i preopterećenja. Tokom zime, dodatni pritisak na produžne kablove i instalacije vrše razni grejači i grejalice koje mogu izazvati varničenje i požar.

Zbog brojnih rizika, važno je osigurati se na vreme. Paket osiguranja domaćinstva "Moj krov" pruža kompletnu zaštitu za kuću ili stan u slučaju požara, ali i mnogih drugih. Ovu polisu Triglav osiguranja moguće je zaključiti u svega tri koraka online, na portalu e.triglav.rs. U bilo koje vreme da do kvara dođe, na raspolaganju su usluge hitnih intervencija sa asistencijom, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. U slučajevima oštećenja nameštaja usled nezgode, Triglav osiguranje obezbeđuje rezervni, a po potrebi stanarima oštećenog doma obezbeđuje se i privremeni smeštaj.

Komentari (0)

Loading