POZIV UNITED MEDIJI ZA JAVNO POTPISIVANJE UGOVORA SA OPERATORIMA POD BRENDOM SUPERNOVA

Autor: Republika

Vesti

20.01.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da United Media obmanjuje javnost kontradiktornim saopštenjima, u kojima skretanjem pažnje i lažima pokušava da sakrije činjenice koje smo saopštili javnosti, a za koje imamo materijalne dokaze, pozivamo ih da tokom dana pošalju predlog ugovora svim kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, pod istim uslovima i istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala United Media, uključujući Novu S, Novu Sport i N1.

Foto: Promo foto

Što se tiče Telekoma Srbija ponavljamo da smo u više navrata u pisanoj formi iskazivali spremnost da emitujemo sve kanale United Media uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi. Pošto se u svom saopštenju pozivate na spremnost za saradnju i tvrdite da ste i Telekomu Srbija slali takvu ponudu i predlog ugovora, koja istine radi nikada nije stigla na našu adresu, sa velikim zadovoljstvom očekujemo da to konačno i učinite, ali takođe sa istim uslovima kao i gore navedenom Radijus vektoru, da bismo ostali dosledni do kraja. 

Takvim gestom potvrdili biste da postupate u skladu sa navodima iz vašeg saopštenja. A da bismo i jedni i drugi pokazali da brinemo pre svega o korisnicima, a kako bismo uštedeli na vremenu u iščekivanju vašeg ugovora, koji ćete nam, verujemo danas poslati, pozivamo vas da nam odmah dozvolite da ponovo emitujemo sve vaše kanale na kablovskim operatorima pod brendom Supernova, uključujući i kanale koje niste hteli da date našim korisnicima, kao što su Nova S i Nova Sport.

Napominjemo da smo danas Komisiji za zaštitu konkurencije prijavili povredu tržišnih uslova i tražili privremenu meru vraćanja kanala (N1, Sport klub i drugih) svim našim korisnicima na teritoriji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading