"Prepoznatljivom pojavom i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca": Odlazak Nede Arnerić je nenadoknadiv gubitak

Autor: Tanjug

Vesti

11.01.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima i građanima Srbije povodom smrti velike glumice Nede Arnerić.

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić

"Odlazak Nede Arnerić nenadoknadiv je gubitak za našu kulturu, filmsku i pozorišnu umetnost, ali i za sve nas - građane Srbije", navela je Brnabić.

Ona je poručila da nas je Neda Arnerić, tokom svoje karijere duge više decenija, neizmerno radovala svojim raskošnim talentom u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima.

"Prepoznatljivom pojavom, toplinom i i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca i upisala se na listu glumačkih velikana. U ime Vlade Srbije i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća članovima porodice, kolegama i prijateljima naše velike glumice", navodi se u telegramu saučešća premijerke Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
zozon

11.01.2020 13:28

Slažem se sa Anom Brnabić jer ona najbolje poznaje žensku dušu i osobine.

Neki_Nenad

11.01.2020 17:37

Premijerka je zaista lepo rekla sve.

Neki_Nenad

11.01.2020 17:38

Tacno tako, Saucesce.

Zara

11.01.2020 17:49

Saucesce porodici!