HO-HO-HO, STIŽU TRI DEDA MRAZA! Pijani vozač se zakucao u banderu, a kad je stigla Hitna pomoć imao je suludu izjavu

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

07.01.2020

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna medicinska tehničarka podelila je na Tviteru urnebesnu situaciju sa terena koja je nju i njene kolege iz Hitne pomoći zadesila na terenu, na Badnji dan.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, kako je napisala, ekipa je dobila poziv i krenuli su na intervenciju u saobraćajnoj nezgodi. Prema njenim rečima, vozač je bio pijan i automobilom je udario u banderu, ali način na koji ih je sačekao nasmejao je sve okupljene oko njega.

- Saobraćajka, čovek mrtav pijan udario kolima u banderu. Kola dobro slupana, on bez povreda, sedi na nekoj klupi i kada je video nas iz Hitne u crvenom kaže: "Ho,ho,ho. Stižu tri Deda mraza" - napisala je.

Ona je za "Telegraf.rs" rekla da su se njene kolege i ona spremili na najgore, ali da su se po dolasku "smejali od muke".

- Kola slupana, totalna šteta, prizor grozan, mi spremni na najgore. On sedi na nekoj klupici i to nam kaze. Ljudi se skupili i svi počinju da se smeju - ispričala nam je.

Kako je rekla u našem razgovoru, radi se o čoveku koji je iz Amerike došao za praznike u Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading