(FOTO) Urnebesno novogodišnje obaveštenje: Ovakvo radno vreme za praznike još niste videli!

Autor: Republika

Vesti

03.01.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina je stigla, a ovih dana sve nas je zanimalo kako rade prodavnice, pekare i kafići u koje često svraćamo. Mnogi su se potrudili da svoje mušterije na vreme obaveste o radnom vremenu za praznike. U ovoj pekari su to uradili toliko urnebesno da je njihovo obaveštenje brzinom svetlosti preplavilo društvene mreže!

RepublikaFoto: facebook.com/ Podgoricki vremeplov
HIT OBAVEŠTENJE Svima nam je jasno kako rade, ali opet je smešno

Sigurni smo da nisu mogli da naslute koliko će ovo, za njih sasvim obično obaveštenje, koje su nalepili na izlogu da postane popularno!

Korisnici društvenih mreža uveliko dele među sobom urnebesnu rečenicu, a informacija je, zapravo, smešna jer je pisanje brojeva potpuno neverovatno!

Na papiru, naime, piše: 

- 1-vog ne radimo, ali 2-gog radimo; 

 

 

Kako to obično biva, ovo nije promaklo oštrom oku nekog prolaznika koji je to zabeležio svojim telefonom i okačio na mreže - sve ostalo je istorija!

Brzo su usledili kreativni komentari. Neko je napisao kako se ovo čita "jedanvog i dvagog", potom je neko dodao da će "3-ćeg" da bude svadba. 

Sve u svemu, zaposleni u ovoj pekari uspeli su da nasmeju ljude tokom praznika, pa su im sve pravopisne greške oproštene!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading