Doček na severu Kosova, prva beba tri sata posle ponoći

Autor: Tanjug

Vesti

01.01.2020

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu 2020. godinu građani na severu Kosova i Metohije dočekali su u krugu porodice, restoranima i kafićima, a prva beba rođena je tri sata posle ponoći.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Majci i ostalim porodiljama na ginekološko akušerskom odeljenju Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici predstavnici grada i Kosovsko-mitrovačkog okruga podelili su poklone, navodi RTS.

- Na ovom odeljenju rođeno je 517 zdravih beba. Mi očekujemo da će u narednim godinama biti i više -  rekao je dr Zlatan Erek, zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić podsetio je da tradicionalno, prvog dana nove godine, rukovodstvo obilazi porodilište i zahvalio osoblju na radu i trudu.

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić naveo je da je politika Srbije da konstantno pomaže svakom pojedincu i obećao da će i u 2020. godini mladi bračni parovi moći da računaju na to, preneo je Kosovo onlajn.

Na severu KiM večeras će slaviti i repriza dočeka. Doček Nove godine na trgovima bio je organizovan u Prištini, Prizrenu, Ðakovici, Uroševcu i drugim gradovima.

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading