BASARIN SIN SE OGRADIO OD POTPISA KNJIŽEVNIKA: Puna podrška Srbima u Crnoj Gori

Autor: Tanjug

Vesti

31.12.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Basara, sin Svetislava Basare, jednog od potpisnika "Apela za osudu ugrožavanja mira u Crnoj Gori", ogradio se od potpisa svog oca iskazavši podršku Srbima u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: twitter.com/PricajNet
Svetislav Basarta

- U potpunosti se ogra]ujem od potpisa koji je moj otac ostavio na onom pismu. Svako može da potpiše šta god hoće, ali kad je ova glupost u pitanju, moram da se ogradim, i pored toga što je potpis lični. Puna podrška Srbima u Crnoj Gori - napisao je Basara na svom Fejsbuk profilu.

Podsećamo, grupa političara, politikologa, advokata, istoričara, novinara, uputila je javni apel za osudu ugrožavanja mira u Crnoj Gori, navodeci da je država Crna Gora izložena pokušaju nasilne destabilizacije, ugroženi su joj mir, teritorijalni integritet, ustavni poredak, vladavina zakona, jednakost građana i ravnopravnost crkava i verskih zajednica.

- Strateg, pokrovitelj, logističar i naredbodavac poslednjeg pokušaja destabilizacije Crne Gore je zvanični Beograd, odnosno vlasti Srbije, Srpska pravoslavna crkva i najvece opozicione stranke. I ovoga puta srpske elite konsensualno od vlasti u Srbiji zahtevaju radikalnu reakciju - navodi se u apelu, koji, izmedu ostalih, potpisuju Svetislav Basara, Nataša Mičić, Latinka Perović, Čedomir Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Srđan

31.12.2019 15:58

Ali Srbija nije ništa učinila.

Odgovori 30 0
Goran

31.12.2019 17:58

@Srđan - Kako Srbiju okrivljuju kada nije ništa učinila? Znači da ćutimo i gledamo i opet smo krivi, što smo živi.

Odgovori 27 0
Branko

01.01.2020 16:29

@Srđan - Unapred su nas osudili Srbomrzci.

Odgovori 13 0
Grga

01.01.2020 11:14

Otac ima pravi razlog da se ponosi svojim sinom. Ne radmo nesto zbog cega bi se deca nas stidela.

Odgovori 3 15