Odlikovanje za srpskog heroja iz Nikšića! Posle 30 godina u policiji dao otkaz: Neću da učestvujem u akciji protiv građana

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

28.12.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenik Centra bezbednosti Nikšić Miloje Šćepanović posle 30 godina staža sinoć je dao otkaz, jer nije hteo da učestvuje u akciji crnogorske policije protiv građana!

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Miloje Šćepanović

Ovaj potez srpskog heroja iz Nikšića naišao je na neviđeni odjek u čitavoj Srbiji, a sa svih strana stižu pohvale i reči podrške zbog ovog izuzetnog patriotskog poteza i hrabre lične odluke.

Osnivač Srpske lige Aleksandar Đurđev na svom Tviter profilu pozvao je rukovodstvo Republike Srbije da odlikuju Miloja:

- Molim rukovodstvo R. Srbije @avucic @anabrnabic i Njegovu Svetost Patrijarha Irineja da odlikuju Miloja Šćepanovića najvišim odlikovanjima srpske države i srpske crkve. Miloje je dao lični primer čojstva i održao lekciju junaštva. Dostojan ordena Svetog Save i Obilića medalje! - napisao je Đurđev.

Informer je pokrenuo onlajn peticiju kojom vas pozivamo da glasate za to da Srbija odlikuje Miloja Šćepanovića. Peticiju možete da potpišete na OVOM LINKU.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

29.12.2019 11:10

Neće čovek da bije svoj narod. Narod ima pravo da protestvuje i demonstrira.