Novogodišnji prijem Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane

Autor: Republika

Vesti

27.12.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane organizovala je sinoć, u Domu Vojske Srbije u Beogradu, prijem za predstavnike medija i službi za odnose sa javnošću državnih organa.

RepublikaFoto: www.mod.gov.rs
Sinoćnja svečanost

Načelnik Uprave za odnose sa javnošću pukovnik Mihailo Zogović je, pozdravljajući sve prisutne i čestitajući im predstojeće novogodišnje i božićne praznike, izrazio zahvalnost što su i ove godine pratili aktivnosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

- Hvala vam i za to što ste pisali i pričali s poštovanjem i ponosom o opremanju Vojske Srbije novim sredstvima kojima ćemo vas još jače i sigurnije čuvati i braniti. Kada govorite i pišete o vojsci, u bilo kom trenutku kada pomislite na nas, setite se nekoliko hiljada vojnika koji u svakom trenutku obavljaju svoje dužnosti i na svojim zadacima verno čuvaju Srbiju, rekao je načelnik Uprave za odnose sa javnošću.

Kako je naveo, „kažu da se naš čovek seti Boga i vojnika kada je u nevolji, a čim nevolja prođe zaboravi i na Boga i na vojnika“.

- Da to ne bi baš tako bilo, mi ćemo nastaviti da ispunjavamo svoje dužnosti, nadam se zajedno sa vama, i u narednoj godini informisati građane Srbije o tome šta radi njihova vojska, poručio je pukovnik Zogović.

On je izrazio nadu i uverenje da će uspešna saradnja i u narednoj godini „dobiti nove potvrde, ali i pomake u ispunjavanju visokih standarda i etike javne reči“.

Tradicionalno druženje prilika je da se okupe svi koji su tokom ove godine izveštavali o aktivnostima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i da se uz neformalno druženje zajedno prisete trenutaka koji su obeležili ovogodišnju uspešnu saradnju.
 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading