Reči sestre Tijane Jurić lome srce: Zašto ste pustili zver na slobodu? Vi ne znate kako je gledati prazan krevet umesto voljene osobe!

Autor: Republika

Vesti

27.12.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Jurić, sestra tragično nastradale Tijane Jurić koju je 2014. ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, objavila je potresan status na društvenoj mreži Instagram.

Foto: instagram.com/saskajuric
Saška Jurić

Naime, ona se oglasila povodom potrage za devojčicom Monikom Karimanović (12), koju je oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin.

Njen status prenosimo u celosti:

- Vi! Koji smatrate da se zveri mogu popraviti. Vi! Koji ste dali saglasnost da zver opet udahne slobodu koje nije dostojan. Vi! Koji ste potpisali protiv kazne doživotnog zatvora, jer smatrate da zveri treba da imaju pravo na nadu... Svi vi treba da primite u kuću jednog Mališu Jevtovića, Malčanskog berberina, Dragana Đurića, Vladicu Rajkovića, Darka Kostića. Pa pošto smatrate da ti ljudi mogu da se resocijalizuju, onda neka žive pod vašim krovom, neka se igraju sa vašom decom, neka čuvaju vašu decu dok ste vi na poslu. Da li biste na to pristali?

Sebični ste.
Sebični ste, jer ne znate kakva je bol živeti život bez svog života. Ne znate kako je probuditi se u sobi u kojoj ugledate prazan krevet, umesto voljenog bića. Sebični ste, jer vam je bitnija profesija od ljudskosti. Sebični ste, jer vas boli briga kako je jednoj porodici koja traga za svojim detetom, a vi ste pustili na slobodu istu tu zver.
Ova deca su imala svoje snove, svoje želje, nade. Ako im je neka zver to oduzela, zašto dajete zverima prava na nadu? Kakva nada bre? NAGON SE NE LEČI!!! "Imate li duše dušmani?"

Saškine potresne reči preneo je i njen otac Igor Jurić, predsednik Fondacije Tijana Jurić.

 

Podsetimo, 2014. godine Srbiju je potresao stravičan zločin. Naime, u noći između 25. i 26. jula u selu Bajmok kod Subotice mesar iz Surčina Dragan Đurić kolima je presreo Tijanu Jurić, koja se vraćala sa seoskog turnira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@saskajuric ❤️❤️❤️

A post shared by Igor Jurić (@igorjuric73) on Dec 26, 2019 at 4:41pm PST

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading