TAMIŠ KAPIJA SMRDI, ne može da se diše

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveže useljen stambeno-poslovni kompleks Tamiš kapija u Pančevu šokirao je prve stanare neprijatnim mirisima koji bukvalno izbijaju iz zidova i šire se vazduhom kroz hodnike, ali i sve prostorije unutar ovog objekta.

Industrija, prljav Tamiš... nije čudo što i stanovi smrde u Pančevu/Foto: Ilustracija

Iako u reklami za stanove i lokale u Tamiš kapiji kupce mame bajkovitom pričom kako je u pitanju "savremen koncept stanovanja, vrhunski kvalitet gradnje, luksuzni stanovi i poslovni prostori okruženi prirodom u miru i tišini...", stanari kažu da je u realnosti sve suprotno.

NEPODNOŠLJIVO

- Šokirani smo neprijatnim mirisima koji bukvalno izbijaju iz zidova. Smrdi cela zgrada, a nedavno smo se uselili u jedan stan sa detetom. Ovo je zaista strašno jer smo toliko čekali na ovaj stan i radovali smo se da se što pre uselimo. Uopšte ne znam od čega dolaze ti mirisi. Reklami koja je prethodila našem useljavanju i koja nas je navlačila pričom "Zakoračite u svoj novi dom" dodao bih: "I zapušite nos" - kaže Vladimir P, jedan od stanara Tamiš kapije.

STANARI: U reklami su nas navlačili pričom "Zakoračite u svoj novi dom", dodao bih: "I zapušite nos"

Nelogično je i što investitor Tamiš kapije reklamira ove stanove i lokale kao objekte koji su okruženi prirodom, što implicira čist vazduh i zdrav ambijent, a Pančevo je poznato po najzagađenijem vazduhu.

- Zgrade su odmah pored reke Tamiš, koja, poznato je, nimalo ne miriše. Svi mi koji smo kupovali ovde stan bili smo svesni toga da će se osećati reka, ipak, ovde su u pitanju zidovi iz kojih izbija nepodnošljivi smrad. Blizina reke mi ne smeta, volim da šetam pored Tamiša, ali ne mogu da pređem preko toga da u svom stanu ne mogu da dišem - revoltirana je Zorica Đ, komšinica iz zgrade.

UKRALI BROJILA

Da stvar bude još gora, iz objekata su nedavno ukradena brojila za struju, pa su stanari besni i razočarani.

- Poslovni prostori u prizemlju su prazni. Niko neće da ih kupi jer je cena previsoka. To izgleda tužno i jadno kad ih vidite tako puste, a sve ovo reklamirano je kao nešto što će biti "dom iz bajke" - kažu stanari.

Povodom žalbi stanara prosledili smo pitanja investitoru stambeno-poslovnog objekta Tamiš kapija, ali odgovore do zaključenja ovog broja nismo dobili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading