Svečano otvorena ski-sezona na Staroj planini

Autor: Republika

Vesti

15.12.2019

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manifestacijom "Ski opening 2019/2020" danas je zvanično otvorena zimska sezona na Staroj planini. Ovom prilikom zasađeno je drvo kao simbol napretka i još boljih rezultata u narednim godinama. Drvo su zasadili misice Srbije Anastasija Murić, Anja Radić, mladi sportista Strahinja Damjanović i direktor SP RESORTa Goran Karadžić.

RepublikaFoto: Promo
Konferencija napolju Ski opening Stara planina 2019.

Na otvaraju ski sezone direktor SP RESORTa Goran Karadžić istakao je:

- Popunjenost kapaciteta hotela je iznad očekivanja, a  priliv stranih turista i organizovanih grupa je iz sezone u sezonu je po nekoliko procenata viši. U hotelu se permanentno radi na unapređivanju usluga i uređenju enterijera, jer nam je cilj da naši gosti budu zadovoljni.

RepublikaFoto: Promo
Atmosfera sa staze Ski opening 2019.

Ovom prilikom svečano je potpisan ugovor između SP RESORTa i Opštine Merošine kojim je najavljena nova saradnja i projekti izgradnje Sportsko-rekreativnog centra za lovni I ribolovni turizam.

Hotel "Babin Zub" i planinarski dom "Midžor" i ove sezone rade punim kapacitetima i sve je više turista koji se se opredeljuju za pravi planinarski užitak kakav se u ovim objektima nudi.

Foto: Promo
Potpisivanje ugovora između Gorana Karadžića i Sanje Stajić

Mnogobrojni skijaši čekali su sa nestrpljenjem svečano otvaranje staza na kojima će i ove zime uživati u snežnim sportovima, a svi kapaciteti hotela "Stara Planina" su bili popunjeni.

Foto: Promo
Konferencija za medije Ski opening Stara planina 2019.

Trodnevni Ski opening obilovao je mnogobrojnim aktivnostima. Hedonisti su se prepustili užitku u spa centru hotela Stara planina, ali i netaknutoj prirodi. Među poznatim gostima bili su Želko Vasić, Stefan Buzurović, dr Feelgood, Aleksandar Tucaković, Mis ekologije Anastasija Murić i drugi gosti iz svih delova Srbije i inostranstva.

RepublikaFoto: Promo
Sadnja drveta Ski opening 2019.

Čekamo vas na krovu Srbije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading