(HIT VIDEO) Urnebesan snimak o ženama za volanom: Ljubavi, upalila mi se neka "žuta slavina", a sipala sam "bezoralni" benzin!

Autor: Republika

Vesti

14.12.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da su u Srbiji žene za volanom tretirane kao "posebna" kategorija vozača i zasad nije poznato hoće li ta predrasuda ikada biti prevaziđena... Bilo kako bilo, dva momka poznatija pod imenom "Geto Kruševac" iskoristili su ovu "škakljivu" temu o ženama vozačima i napravili presmešan video!

RepublikaFoto: facebook.com/Krusevac Geto
ŽENE ZA VOLANOM Nova tema koju su obradila dva genijalna momka

Prva situacija kojom su započeli smešan klip je trenutak kada žena vozač ostane bez benzina! "Dama" u videu ne zna čak ni koje gorivo auto troši...

Potom je obrađena i scena kada se žena šminka za volanom, a onda i udara u drugi auto. Tu tek dolazi do smešnih replika. Ubrzo se video nastavlja situacijom kada žena zove muža da siđe ispred zgrade i parkira automobil jer... Poznato je - žene možda i mogu dobro da voze, ali da parkiraju, malo teže.

Video se tu ne zvršava, smešna scena tek nastaje kada je zaustavi policija... Usostalom, pogledajte sami...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading