Danas pretežno oblačno, a od nedelje uživancija

Autor:

Vesti

12.12.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo toplije, uveče i tokom noći se očekuje slaba kiša, a na visokim planinama slab sneg.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najniža temperatura od 0 do 4 stpena Celzijusa, a najviša od 4 do 10 stepeni.

Ujutru i pre podne u većini krajeva biće suvo, samo u Negotinskoj Krajini sa kišom, a posle podne, uveče i tokom noći slaba kiša mestimično se očekuje i u ostalim predelima, a na visokim planinama sa slabim snegom.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak istočni i jugoistočni, koji će posle podne i uveče na severu i zapadu skrenuti na severozapadni pravac.


I u Beogradu će danas, prema prognozi RHMZ, biti pretežno oblačno i malo toplije, posle podne i uveče povremeno sa slabom kišom.

Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 3 stepena, a najviša oko 8 stepeni.

Prema izgledima vremena do 19. decembra, u petak se očekuje umereno oblačno i suvo, posle podne uz pojačanje jugoistočnog vetra.

Uveče jače naoblačenje sa zapada, koje će tokom noći ka suboti i u subotu ujutru usloviti kišu u svim krajevima, a na planinama sneg, u košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom.

U subotu posle podne postepeni prestanak padavina, delimično razvedravanje i slabljenje vetra.

Od nedelje suvo sa sunčanim periodima i toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading